I.v.m. coronamaatregelen komen de bijeenkomsten voorlopig te vervallen. In plaats daarvan zal er iedere zondag om 10.00 uur een online-uitzending worden gehouden die hier en via de app Kerkdienstluisteren.nl te volgen is.

Normaal gesproken houden wij op zondag ‘s morgens een kerkdienst om halftien en ‘s middags om halfvijf.

LEES HIER OVER DE MAATREGELEN N.A.V. HET CORONA VIRUS

Bent u van plan als groep onze kerkdiensten te bezoeken? U bent van harte welkom, maar wilt u zo vriendelijk zijn de koster daar vooraf van in kennis te stellen? (koster@steenwijk.gkv.nl)

Voor de kinderen van 0 t/m 4 is er oppas in het kerkgebouw van de CGK, Oostwijkstraat 106 in Steenwijk.

Voor de kinderen van groep 1 t/m 6 is er wisselend tijdens de ochtenddienst een Bijbelclub. De dominee vertelt welke groep er aan de beurt is. Voordat de kinderen daarheen gaan zingen we eerst een kinderlied. Kinderen van gasten zijn van harte welkom. Je mag als ouder best even meelopen om ze naar de ruimte van de Bijbelclub te brengen. Op avondmaalszondagen en in de zomervakantie is er geen Bijbelclub. Groep 7/8 heeft eens in de drie weken tijdens de middagdienst Bijbelclub.

Hieronder staat voor de komende weken per zondag aangegeven wanneer onze erediensten beginnen.

Een overzicht van de avondmaalsvieringen vindt u hier. Wilt u avondmaal met ons meevieren, meld u zich dan bij ons welkomsteam bij de ingang.
Een leesdienst wil zeggen dat een lid van de kerkenraad de dienst leidt in plaats van een dominee. Bent u benieuwd welke liederen wij zingen?  Hier vindt u een lijst met liederen uit het nieuwe liedboek

Wilt u via internet een kerkdienst live volgen (alleen geluid) dan is dit mogelijk door hier te klikken.
Ook eerdere diensten kunt u hier beluisteren.