Wij zijn een plaatselijke Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Steenwijk, met ruim 500 leden. We zijn een gemeente met veel jonge gezinnen met opgroeiende kinderen. Bijna de helft van de gemeente is jonger dan 20 jaar. De meeste kerkleden wonen in Steenwijk, maar ook uit diverse omliggende plaatsen komt nog een aantal leden.

We komen elke zondag samen, normaal gesproken om halftien en om halfvijf. Ons kerkgebouw staat aan de Vrouwenstraat, midden in het centrum van Steenwijk. Ook u/jij bent daar van harte welkom. Voor het adres en een routebeschrijving, klikt u hier. En voor actuele informatie over de diensten van de komende weken, klikt u hier.

Ook door de week is er in onze gemeente veel activiteit. We zijn verbonden met elkaar, omdat we allemaal verbonden zijn met Jezus Christus. Er zijn allerlei clubs, verenigingen en commissies. Onderlinge contacten vinden we belangrijk. We proberen als leden van de kerk met elkaar mee te leven. We zijn tenslotte geen losse individuen, we geloven dat God wil dat we iets voor elkaar te betekenen.

U kunt een mailtje sturen als u nader met ons wilt kennismaken of meer wilt weten over onze gemeente. Daarvoor Klikt u hier.